Gespecialiseerde advocaat voor hennepkwekerij

Geplaatst op: 24 april 2014

Niet iedere advocaat heeft voldoende kennis en ervaring om cliënten bij te staan wanneer ze gepakt zijn met een hennepkwekerij. Is er bij u een hennepkwekerij ontdekt, dan is het belangrijk dat u vanaf het eerste verhoor, of in ieder geval zo spoedig mogelijk, wordt bijgestaan door een in hennepzaken en hennepkwekerijen gespecialiseerde advocaat.  Neem daarom geen genoegen met een gewone strafrechtadvocaat, die u toegewezen hebt gekregen. De belangen zijn daarvoor te groot na ontdekking van een hennepkwekerij. U loopt namelijk niet alleen het risico om te worden veroordeeld tot een straf wegens het aanwezig hebben van de hennepkwekerij en het telen van hennepplanten, maar u loopt ook het risico dat er aan u een hoge ontnemingsvordering wordt opgelegd.

Advocaat voor hennepkwekerij

Ook binnen het strafrecht bestaan er verschillende subspecialismen, waaronder ook het specialisme voor het verlenen van rechtsbijstand in hennepzaken. De rechtsbijstand aan aan verdachte die gepakt is met een hennepkwekerij, is natuurlijk anders dan de rechtsbijstand die een advocaat verleent aan een verdachte van een diefstal of overval. Voor de rechtsbijstand aan verdachten na ontdekking en ontmanteling van een hennepkwekerij vergt specifieke kennis van de laatste wet- en regelgeving met betrekking tot hennepkwekerijen. Ook moet de advocaat op de hoogte zijn van de meest recente jurisprudentie met betrekking tot hennepkwekerijen, en beschikken over de nodige ervaring in dit soort hennepzaken.  Neem daarom geen genoegen met een gewone strafrechtadvocaat, maar laat u bijstaan door een advocaat voor hennepkwekerijen.

Werkwijze hennepadvocaat

Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, zullen wij deze direct doorsturen naar een gespecialiseerde hennepadvocaat bij u in de regio. Wij werken samen met verschillende advocaten in heel Nederland, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op kennis, ervaring, en aanpak bij hennepkwekerijen. De advocaat zal binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u opnemen om de zaak te bespreken. In dat gesprek zal de advocaat u met u bespreken wat hij voor u kunt doen. Moet u nog worden verhoord door de politie, dan zal de advocaat u hierop voorbereiden, en kunt u samen met de advocaat bespreken wat u wel en niet kunt verklaren. Bent u al verhoord, dan is het belangrijk dat u met de advocaat de eventuele strafzaak gaat voorbereiden. Dit geldt helemaal wanneer u al een dagvaarding of oproeping hebt ontvangen voor een zitting. De advocaat zal dan de processtukken opvragen bij het parket en deze met u bespreken. De advocaat zal samen met u de verdedigingsstrategie bepalen. Bij iedere stap in het proces zal de advocaat u begeleiden en u volledig voorbereiden op wat u kunt verwachten.

Kosten advocaat hennepkwekerij

Gespecialiseerde rechtsbijstand van een advocaat voor hennepkwekerijen hoeft niet eens duur te zijn. Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, zal de advocaat eerst met u nagaan of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, waarbij de Staat de kosten van rechtsbijstand voor het grootste gedeelte betaalt, beter bekend als de pro deo advocaat.

Komt u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking, dan hanteren de bij ons netwerk aangesloten advocaten een tarief van slechts € 135,00 excl. BTW per uur. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website, en welk honorarium beduidend lager ligt dan het gebruikelijke tarief dat de advocaten rekenen. Nergens anders vindt u gespecialiseerde rechtsbijstand voor zulke lage tarieven!

Aanmelden zaak

U kunt uw zaak geheel gratis en vrijblijvend aanmelden via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier bij ons op de website. Na uw aanmelding sturen wij deze door naar de advocaat bij u in de regio, die binnen 24 uur contact met u zal opnemen.

 


Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden