Gespecialiseerde hennepadvocaat

Een hennepkwekerij kan erg lucratief zijn, maar wanneer u gepakt wordt, komt er ineens veel op u af:

  • U zult worden verhoord door de politie,
  • U moet voorkomen bij de politierechter
  • De officier van justitie kan een ontnemingsvordering indienen van het geschatte wederrechtelijke verkregen voordeel
  • De gemeente zal de kosten voor het opruimen op u verhalen,
  • De netwerkbeheerder zal uw stroom afsluiten en betaling vorderen van gestolen elektriciteit;
  • De Belastingdienst zal een navorderingsaanslag opleggen
  • De verhuurder kan u uit de woning zetten (bij huurwoningen)
  • De gemeente kan een woning sluiten (bij koopwoningen)

En de belangen zijn hierbij groot. Als u even verkeerd verklaart, loopt u al het risico dat u een forse (werk)straf krijgt opgelegd, en daarnaast - en dat wordt veelal als erger beschouwd - kan de rechter een hoge ontnemingsmaatregel opleggen.Het kan dus ook grote financiële gevolgen voor u hebben.

Gespecialiseerde hennepadvocaat

Het is daarom belangrijk dat u zich zo spoedig mogelijk laat bijstaan door een gespecialiseerde hennepadvocaat (ook wel wiet advocaat genoemd) die precies weet wat er speelt, en welke verweren hij kan voeren om u er zo goed mogelijk vanaf te laten komen. De bij ons netwerk aangesloten hennepadvocaten hebben jarenlange ervaring met hennepzaken, zodat u altijd verzekerd bent van deskundige rechtsbijstand. Wanneer u uw strafzaak bij ons aanmeldt, via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier, zullen wij u direct doorverwijzen naar een gespecialiseerde hennepadvocaat bij u in de regio. Na aanmelding zal de advocaat binnen 24 uur contact met u opnemen om de zaak alvast te bespreken.

Voordelige rechtsbijstand (ook pro deo)

De bij ons netwerk aangesloten hennepadvocaten werken ook pro deo, waardoor u in veel gevallen hoogstens een geringe eigen bijdrage hoeft te betalen. De overige kosten van rechtsbijstand worden dan vergoed door de Staat. Voor wie niet in aanmerking komt voor een pro deo advocaat, hebben wij met de bij ons netwerk aangesloten advocaten speciale prijsafspraken gemaakt, waardoor ze u kunnen bijstaan op basis van een extra voordelig honorarium van € 135,00 excl. BTW. Dit speciale voordeeltarief geldt alleen na doorverwijzing via onze website en is niet geldig in combinatie van andere acties

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden