Wiet advocaat

Een wiet advocaat is een in wietzaken gespecialiseerde advocaat. Tegenwoordig zijn wietzaken echt een specialisme. Dit soort zaken kunnen niet meer gedaan worden door de advocaat om de hoek. U hebt echt een gespecialiseerde advocaat nodig! Dit komt door de samenloop van de verschillende procedures:

Wanneer wiet advocaat?

Onze wiet advocaten doen gemiddeld zeker 50 wietzaken per jaar en zijn daardoor volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelingen, jurisprudentie en richtlijnen voor wietzaken. Via het StrafrechtadvocatenNetwerk.nl bent u dus in ieder geval verzekerd van deskundige rechtsbijstand van een gespecialiseerde advocaat.

Belangrijk is dat u zich in een zo vroeg mogelijk stadium van de procedure laat bijstaan, bij voorkeur nog voor het verhoor bij de politie. De advocaat kan u dan het beste adviseren over wat u wel en niet bij de politie mag verklaren teneinde de kans op een vrijspraak zo groot mogelijk te laten zijn. Is een vrijspraak niet mogelijk, dan is het in ieder geval van belang om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Verdedigingsstrategie bij wietplantage

Iedere zaak is weer net even anders, waardoor de juiste verdedigingsstrategie altijd maatwerk blijft, maar grofweg zullen onze wiet advocaten als volgt te werken gaan:

 1. Vaststellen van wie de wietplantage, wat in dat verband kan worden bewezen en welke alternatieve scenario’s er kunnen zijn.Kan de – betrokkenheid van de verdachte bij de wietplantage?
  – kan worden vastgesteld dat verdachte wist van de wietplantage?
  – zelf ook handelingen verrichten tbv wietkwekerij?
 2. Aantal planten en eerdere oogsten vaststellen?
  – mate van vervuiling en wietresten?
  – periode van wietplantage?
  – wanneer gestart met opbouw?
  – mate van betrokkenheid vaststellen?
 3. Strafmaatverlagende factoren aanwezig?

Gespecialiseerde wiet advocaat nodig?

Bent u ook gepakt met een wietplantage en hebt u bijstand nodig van een gespecialiseerde wiet advocaat? Meld uw zaak dan direct bij ons aan. Wij brengen u gratis en geheel vrijblijvend in contact met een gespecialiseerde advocaat.

AANMELDEN NIEUWE ZAAK VOOR WIET ADVOCAAT

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden