Wietplantage opgerold? | wietplantage-advocaat nodig?

Een wietplantage is een ander woord voor een hennepkwekerij. Wanneer er bij u een wietplantage is opgerold, is het belangrijk dat u direct contact opneemt met een gespecialiseerde hennepadvocaat. U mag niet met de politie praten voordat u de advocaat gesproken hebt en ook pas nadat u de speciale informatiebrochure voor wietplantages hebt doorgelezen.

Wietplantage opgerold?

Wanneer de politie bij u een wietplantage heeft opgerold, is het belangrijk dat u zich goed voorbereidt voordat u een verklaring aflegt bij de politie. U moet een goed en aannemelijk verhaal kunnen vertellen. U moet kunnen aangeven:

  • Of u wist dat er een wietplantage in de woning was
  • Wie de wietplantage in de woning heeft geplaatst?
  • Wie de wietplanten heeft verzorgd?
  • Of u überhaupt iets te maken had met de wietplantage?
  • Waarom de wietplantage is gebouwd?
  • Of u al geoogst hebt met de wietplantage?
  • Wat u hebt verdiend met de wietplantage?

Wanneer u geen antwoord op deze vragen kunt geven zonder dat u zichzelf onnodig belast, kan het verstandig zijn om beter niets te verklaren over de wietplantage en u aldus te beroepen op uw zwijgrecht.

Informatiebrochure wietplantage

Ter voorbereiding op het politieverhoor bij een wietplantage hebben wij een uitgebreide informatiebrochure opgesteld. De brochure ‘politieverhoor hennepkwekerij en ontnemingsvordering‘ kunt u direct online bestellen. De informatiebrochure bevat alle informatie, tips en adviezen die u nodig heeft voor het politieverhoor na ontdekking van de wietplantage.

De informatiebrochure is volledig geactualiseerd. De laatste wetswijzigingen en jurisprudentie zijn in de brochure verwerkt. De informatiebrochure bereidt u volledig voor op het aanstaande politieverhoor, waarbij uitgebreid wordt ingegaan op de wettelijke vereisten voor een bewezenverklaring van het opzettelijk aanwezig hebben van een wietplantage en/of het telen van hennep en de vragen die u in dat kader kunt verwachten. In de informatiebrochure hebben wij de juridische materie zo simpel mogelijk voor u uitgelegd, zodat het voor een ieder begrijpelijk is. De brochure is hierdoor goed leesbaar.

Wij raden u aan om deze brochure altijd in combinatie met de algemene informatiebrochure ter voorbereiding op het politieverhoor te bestellen.

> Bestel informatiebrochure ‘hennepkwekerij en ontnemingsvordering’
> Meer informatie over de informatiebrochure

Advocaat wietplantage

Daarnaast adviseren wij direct contact op te nemen met een advocaat die gespecialiseerd is in zaken over wietplantages, een echte hennepadvocaat. De advocaat kan u tijdens het politieverhoor bijstaan en ook kan de advocaat u rechtsbijstand verlenen indien u later gedagvaard wordt om voor de politierechter te verschijnen of bij een OM-zitting.

> Aanmelden zaak na ontdekking wietplantage

 

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden